Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 iulie 2014

La mare alaturi de L` Erbolario!



  
   Daaa...sezonul cald a venit si ne expunem din ce in ce mai multa piele, garderoba de vara incluzand rochite,pantaloni scurti si fustite care ne lasa picioarele la vedere. Sunt sigura ca si tu iti doresti sa te bronzezi uniform si sa capeti acea stralucire pentru care invidiezi vedetele de la Hollywood - Iata (aproape) tot ce trebuie sa stii despre bronz! 


 Este foarte  important sa stii ce se intampla, de fapt, atunci cand pielea ta se bronzeaza. Bronzul apare ca o reactie a pielii de a se proteja de razele UVA si UVB atat de daunatoare. Asadar, aparitia bronzului are rolul de a functiona ca o bariera de protectie impotriva radiatiilor.Asadar, rolul unei creme L`Erbolario cu factor de protectie este esential in obtinerea unui bronz frumos si sanatos. De asemenea, si o crema hidratanta ori un ulei aplicat dupa expunerea indelungata la soare are un rol important in mentinerea bronzului.Un bronz uniform va masca celulita nesuferita, ridurile, si te va scapa, cel putin pentru o perioada, de acnee.
  Expunerea la soare trebuie sa se faca treptat pentru a nu agresa pielea. Asadar, iti recomand ca la inceput sa iti expui pielea razelor de soare pret de 20 minute, de preferat dimineata, atunci cand radiatiile sunt slabe. Apoi, usor usor, insa fara sa uiti de crema L`Erbolario  cu protectie solara, poti mari timpul pe care il petreci la plaja. Daca vrei ca bronzul tau sa se mentina, trebuie sa te expui la soare in mod regulat. Nu iti imagina ca, daca stai doua saptamani la soare, bronzul tau se va conserva pe intreaga perioada a verii ;) .
   Exfolierea este si ea extrem de importanta. In primul rand, trebuie sa iti exfoliezi pielea de pe intreg corpul inainte de a te expune la soare, Astfel, eviti un bronz neuniform si iti sporesti sansele ca acesta sa fie de durata. Apoi, este important sa iti exfoliezi pielea in mod regulat, pentru ca bronzul sa dispara la fel de uniform ori, daca respecti regula de a te expune in mod constant la soare, exfolierea te ajuta sa ai un bronz sanatos.In ceea ce priveste lotiunea ce are rolul de a te proteja de radiatii, ai face bine sa alegi una cat mai naturala, de preferat cu extract de ceai verde care reduce riscul aparitiei arsurilor solare. O varianta fara parabeni si alti compusi chimici este recomandata de specialisti. 

   Produsele L`Erbolario reunesc cu succes toate sfaturile legate de creme de protectie enumerate in textul anterior.L'Erbolario iti propune produse eficiente dedicate diferitelor tipuri de piele sau diferitelor momente ale expunerii, produse care: 
- contin substante naturale hidratante, hranitoare, calmante cu o eficienta deosebita;
- pot fi aplicate usor, oferind pielii un confort absolut;
- garanteaza maximum de protectie;
- reduc efectele nocive ale radiatiilor solare responsabile pentru imbatranirea pielii.



 Este bine ca lotiunea ta sa contina uleiuri pentru a-ti hrani si hidrata pielea corespunzator.Printre uleiurile care te ajuta sa obtii un bronz sanatos si frumos se afla si urmatoarele:

Uleiul de floarea soarelui - este bogat in vitamina E, vitamina A si D, prevenind deshidratarea pielii. Acizii grasi Omega 6 ajuta pielea sa ramana sanatoasa chiar si dupa expunerea la soare.

Uleiul de cocos - si acesta are un continut ridicat in Omega 6, dar ajuta si la exfolierea pielii, indepartand celulele moarte.

Untul de cacao - secole la rand a fost renumit pentru calitatile sale deosebite in ceea ce priveste hidratarea si catifelarea pielii. De asemenea, acesta previne inflamarea pielii.

Ulei de migdale - bogat in vitamina A, B1, B2, B6 si vitamina E, acesta face minuni cand vine vorba despre pielea expusa peste masura la soare, Asadar, daca nu ai ascultat sfaturile de mai sus, ai face bine sa iti hidratezi pielea cu ulei de migdale din belsug.

    Absolut toate produsele L`Erbolario contin uleiuri si substante naturale,au grija de noi si ne fac sa aratam foarte bine cu un bronz uniform si modern!





Pupici!

Niciun comentariu: